1. Kumoa jauheliha kulhoon. Riko joukkoon kananmuna ja sekoita korppujauhot. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla ja paprikajauheella. Hienonna joukkoon myös puolet mintusta ja raasta pestyn sitruunan kuori. Sekoita hyvin ja jätä maustumaan.
  2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Laita vesi kiehumaan couscousia varten.
  3. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää öljyä ja pyörittele jauhelihamassasta pieniä pyöryköitä pannulle. Paista pyöryköitä hetken aikaa kerran kääntäen.
  4. Lisää sitten pyöryköiden joukkoon sipulit ja jatka paistamista hetki. Lisää sitten paseerattu tomaatti ja mausta suolalla, kanelilla, sokerilla ja valkoviinietikalla. Hauduta noin 8-10 minuuttia.
  5. Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kypsän couscousin joukkoon öljy, purista sitruunan mehu ja lisää rusinat. Hienonna sekaan myös loput mintut.
  6. Tarjoa karitsapyörykät tomaattikastikkeen ja maustetun couscousin kanssa.