- Laita vesi kiehumaan kvinoaa varten.
- Valmista kastike. Kumoa jogurtti kulhoon. Raasta sekaan pestyn limen kuori ja purista mehu. Hienonna sekaan korianteri ja chili. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Jätä kastike maustumaan.
- Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä kypsä kvinoa kylmän veden alla ja valuta hyvin. Sekoita kvinoan joukkoon oliiviöljyä ja purista limen mehua.
- Kuutioi kurkku ja puolita kirsikkatomaatit. Suikaloi punasipuli ja revi salaatti sekä valuta katkaravut.
- Annostele kypsää kvinoaa kulhoihin. Jaa päälle kasviksia sektoreittain, lisää katkarapuja ja viimeistele korianteri-chilijogurtilla.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo