1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Kuori ja viipaloi sipuli. Huuhdo parsakaali ja paloittele pieniksi nupuiksi.
  2. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Sekoita kulhossa soijakastike, sitruunan mehu, vesi ja sokeri. Raasta joukkoon valkosipulinkynnet.
  4. Kuutioi kaurapalat.
  5. Kuumenna öljy wokissa tai pannulla ja paista kaurapalakuutiot rapeaksi molemmin puolin noin 2 minuuttia. Nosta kaurapalat toiseen astiaan odottamaan.
  6. Pyyhkäise tai huuhtaise pannu puhtaaksi. Lisää tilkka öljyä ja kuullota sipuleita hetki ja parsakaalia muutama minuutti sekoitellem.
  7. Lisää kastike pannulle kasvisten joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 3-5 minuuttia.
  8. Kääntele kastikkeen joukkoon kaurapalakuutiot ja tarkista maku.
  9. Tarjoa kaurapala-parsakaalipaistos jasminriisin kanssa.
Vinkki! Jos teillä on kaapissanne maissitärkkelystä, niin pyöritelkää kuutioidut kaurapalat siinä ennen paistamista. Näin kaurapaloista tulee entistä rapeampia.