1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja suikaloi punasipuli sekä hienonna valkosipulinkynnet. Puolita fenkoli ja poista kova kanta. Suikaloi fenkoli ohuiksi suikaleiksi ja hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa sekä huuhtaise rucola.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Ruskista broilerin fileesuikaleet pannulla.
  5. Lisää pannulle sipulit ja fenkolisuikaleet. Jatka paistamista hetken aikaa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja curryjauheella.
  6. Lisää pannulle ruokakerma ja huuhtaise purkki tilkalla vettä ja kaada vesi mukaan pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta pastan kypsymisen ajan.
  7. Viimeistele kastike puolikkaan sitruunan mehulla ja lehtipersiljalla. Tarkista maku.
  8. Tarjoa valutettu pasta broilerikastikkeen, rucolan ja parmesanraasteen kanssa.
Vinkki! Fenkolin makua voitte halutessanne korostaa ripauksella jauhettuja fenkolinsiemeniä.