- Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Puolita fenkolit ja poista kova kanta. Suikaloi fenkolit.
- Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle valkosipulit ja fenkolit. Paista käännellen 4-5 minuuttia, niin että fenkolit kypsyvät ja saavat hieman väriä.
- Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, chilijauheella ja valkoviinietikalla.
- Lisää pannulle kaurakerma ja pasta kattilasta keitinvettä noin 1 dl.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja sekoita joukkoon tilkka öljyä.
- Kuumenna kastike kiehuvaksi ja hauduta pastan kypsymisen ajan.
- Suikaloi kevätsipulit.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja kuutioi kurkku sekaan. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää kastikkeen sekaan kypsä pasta ja kevätsipulit. Viimeistele pestyn puolikkaan sitruunan kuorella ja mehulla.
- Viimeistele pasta vegaanisella fetajuustolla ja tarjoa salaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo