- Mittaa ohrasuurimot, vesi ja suola kattilaan. Keitä noin 20 minuuttia välillä sekoitellen.
- Kuori ja hienonna punasipuli sekä suikaloi kaalipala. Kuori porkkanat ja leikkaa viipaleiksi.
- Kuumenna korkeareunainen kattila ja öljy. Lisää kuumaan kattilaan jauheliha sekä hienonnettu punasipuli. Paista noin 5 minuuttia kunnes jauheliha on kypsää.
- Lisää jauhelihan sekaan porkkanat. Paista muutama minuutti. Lisää sitten kattilaan suikaloidut kaalit muutamassa erässä ja kuullota sekoitellen 5 minuuttia.
- Lisää pataan ruokakerma. Huuhtaise kermapurkki vedellä ja lisää myös vesi padan sekaan.
- Mausta pata suolalla, lihafondilla, kuivatulla yrttisekoituksella, sokerilla/siirapilla ja valkoviinietikalla.
- Hauduta pataa noin 10 minuuttia.
- Tarkista padan maku ja tarjoa keitetyn ohran kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo