1. Laita vesi kiehumaan isoon kattilaan pastaa varten. Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipuli. Huuhtaise parsakaali ja leikkaa pieniksi nupuiksi. Leikkaa myös parsakaalin varsi viipaleiksi ja hienonna persilja.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kun pastan keittoaikaa on jäljellä noin 3 minuuttia niin lisää parsakaalit pastan joukkoon kypsymään.
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää voi ja öljy pannulle. Ruskista broilerin suikaleet pannulla. Lisää joukkoon sipulit ja jatka paistamista hetki. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
  4. Lisää pannulle kerma, pastan keitinvettä ja kanafondi. Kuumenna seos kiehuvaksi ja tarkista maku.
  5. Lisää valutettu pasta ja parsakaalit pannulle kastikkeen joukkoon. Purista sekaan sitruunan mehu ja ripottele joukkoon parmesanraaste sekä persilja.
  6. Tarkista maku ja tarjoa heti.