1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Huuhtele ja viipaloi paprikat. Pese ja lohko kesäkurpitsa.
  3. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerinjauheliha. Ruskista noin 3-4 välillä minuuttia käännellen.
  4. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta hyvin.
  5. Lisää pannulle broilerin sekaan valkosipuli, paprikat ja kesäkurpitsat. Jatka paistamista muutama minuutti.
  6. Mausta suolalla, mustapippurilla, curryjauheella, kuivatulla yrttisekoituksella ja valkoviinietikalla. 
  7. Lisää pannulle ruokakerma, huuhtele kermapurkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
  8. Lisää kastikkeen joukkoon kypsä pasta. Anna hautua muutama minuuttia.
  9. Hienonna puolikas ruukku persiljaa ja viimeistele pasta sillä sekä sitruunan mehulla.
  10. Tarjoile super herkullinen kermainen kanapasta heti.
Vinkki! Kesäkurpitsan voi myös raastaa pastan sekaan, näin se naamioituu kastikkeeseen ja pienimmät syöjät syövät huomaamattaan kasviksia.