1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja viipaloi punasipuli sekä hienonna valkosipulinkynsi. Huuhtele pinaattia tarvittaessa, voit myös hieman leikata pinaattia pienemmäksi veitsellä.
  3. Suikaloi kylmäsavulohi ja hienonna tilli.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle voi ja öljyä. Kuullota sipuleita pannulla noin 3-4 minuuttia.
  6. Lisää pannulle pinaatit ja sekoita. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon kerma ja pastan keitinvettä kattilasta. Kuumenna seos kiehuvaksi.
  7. Raasta pannulle pestyn sitruunan kuori ja purista mehu.
  8. Valuta pasta ja sekoita pannulle kastikkeen joukkoon. Lisää sekaan myös kylmäsavulohi ja tilli. Tarkista maku.
  9. Tarjoa heti.