- Laita vesi kiehumaan perunoita varten.
- Kuori ja lohko perunat sekä keitä ne kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Kuori ja kuutioi porkkanat. Pese ja lohko paprika. Kuori ja hienonna sipuli ja puolikas valkosipuli.
- Viipaloi nakit.
- Kuumenna korkeareunainen pannu kuumaksi. Lisää voi ja öljyä pannulle.
- Lisää sitten kuumalle pannulle porkkanat, paprikat, sipulit ja nakit. Ruskista sekoitellen noin 4 minuuttia.
- Sekoita pannulle tomaattipyree ja vehnäjauhot. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja sinapilla.
- Lisää sitten pannulle fraiche kerma, huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
- Hauduta pataa matalalla lämmöllä perunoiden kypsymisen ajan.
- Tarjoa nakki-juurespata keitettyjen perunoiden kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo