1. Laita vesi kiehumaan perunoita varten.
  2. Kuori ja lohko perunat sekä keitä ne kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  3. Kuori ja kuutioi porkkanat. Pese ja lohko paprika. Kuori ja hienonna sipuli ja puolikas valkosipuli.
  4. Viipaloi nakit.
  5. Kuumenna korkeareunainen pannu kuumaksi. Lisää voi ja öljyä pannulle.
  6. Lisää sitten kuumalle pannulle porkkanat, paprikat, sipulit ja nakit. Ruskista sekoitellen noin 4 minuuttia.
  7. Sekoita pannulle tomaattipyree ja vehnäjauhot. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja sinapilla.
  8. Lisää sitten pannulle fraiche kerma, huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
  9. Hauduta pataa matalalla lämmöllä perunoiden kypsymisen ajan.
  10. Tarjoa nakki-juurespata keitettyjen perunoiden kanssa.
Vinkki! Jos muksut vieroksuvat kasviksia, niin kokeilkaa raastaa ne kastikkeen joukkoon. Näin ne naamioituvat sekaan mukavasti :)