1. Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori ja lohko perunat. Keitä perunat kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Kuori ja hienonna sipulit sekä kuutioi porkkanat. Viipaloi myös herkkusienet.
  3. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää tilkka öljyä ja nyhtökaura. Paista sekoitellen noin 4 minuuttia. Siirrä nyhtökaura sivuun pannulta.
  4. Kuumenna sama pannu uudelleen ja lisää pannulle tilkka öljyä, porkkanat, sipulit ja sienet. Paista kasviksia sekoitellen hetken aikaa. Lisää nyhtökaura takaisin pannulle kasvisten sekaan ja mausta suolalla, mustapippurilla, curryjauheella ja kuivatulla timjamilla.
  5. Lisää sitten vesi, kaurakerma ja valkoviinietikka. Kiehauta ja hauduta noin 5 minuuttia. Tarkista maku.
  6. Puolita kirsikkatomaatit kulhoon ja sekoita joukkoon rucola. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oliiviöljyllä.
  7. Tarjoa kermainen käristys keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.