- Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele pala purjon vihreää osaa huolellisesti ja suikaloi se. Huuhtele lehtikaalit ja poista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehdet. Huuhtele ja viipaloi sienet.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle sienet ja paahda niitä sekoitellen 3-4 minuuttia, jotta niistä irtoaa mahdollinen neste.
- Lisää pannulle sienten joukkoon öljy. Jatka paistamista hetken aikaa sekoitellen. Siirrä sienet pois pannulta odottamaan.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta hyvin ja sekoita joukkoon öljy.
- Kuumenna sama pannu uudelleen ja lisää pannulle valkosipulit, purjo ja lehtikaalit. Paista käännellen muutama minuutti.
- Lisää paistetut osterivinokkaat takaisin pannulle. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla ja valkoviinietikalla.
- Kaada pannulle kaurakerma. Huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5 minuuttia.
- Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa.
- Lisää kypsä valutettu pasta kastikkeeseen.
- Viimeistele pasta lehtipersiljalla ja puolikkaan sitruunan mehulla. Tarjoa heti.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo