1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja suikaloi kevätsipuli. Kuori ja raasta porkkanat. Viipaloi kesäkurpitsa.
  2. Kuumenna korkeareunainen iso paistinpannu tai kattila. Kuumenna öljy ja lisää broileripalat kuumalle pannulla. Paista broilereita noin 5 minuuttia.
  3. Mausta broilerit suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella. Lisää pannulle sipulit, porkkanaraaste ja kesäkurpitsaviipaleet. Jatka paistamista muutama minuutti.
  4. Lisää valkoviinietikka, sinappi, riisit, kanafondi ja vesi. Peitä kannella tai foliopalalla. Anna hautua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 8 minuuttia.
  5. Lisää fraiche-kerma ja hauduta vielä noin 5 minuuttia, kunnes riisi ja broileri ovat kypsiä.
  6. Tarkista maku ja tarjoa.