1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Kuori ja hienonna sipulit sekä kuutioi tomaatit. Huuhtele parsakaali ja paloittele pieniksi nupuiksi, viipaloi halutessasi myös varsi mukaan. Kuori ja raasta inkivääri, suikaloi chili ohuiksi renkaiksi sekä hienonna korianteri.Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Poista kalasta nahka ja kuutioi isoiksi kuutioiksi.
  2. Kuumenna iso paistinpannu kuumaksi. Laita pannulle tilkka öljyä ja kuullota sipuleita hetki öljyssä. Lisää sitten parsakaalit, inkivääri, chili, tomaatit ja jatka paistamista hetki. Mausta suolalla, mustapippurilla ja curryjauheella. Kaada pannulle kookosmaito ja pyöräytä tölkin kautta 1 dl vettä mukaan. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia.
  3. Lisää kalapalat curryn joukkoon ja jatka keittämistä vielä noin 3-4 minuuttia. Purista joukkoon limen mehu ja tarkista maku.
  4. Viimeistele curry hienonnetulla korianterilla ja tarjoa riisin kanssa.