1. Laita vesi kiehumaan kvinoaa varten ja keitä se pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä kvinoa hyvin ja kumoa se kulhoon odottamaan.
  2. Hienonna puolikas ruukku korianteria. Hienonna puolikas chili.
  3. Kuori ja suikaloi punasipuli toiseen kulhoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja sokerilla. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
  4. Huuhtele ja kuutioi tomaatit. Pese ja viipaloi suippopaprika ja kurkku. Valuta oliivit ja puolita halutessasi. 
  5. Valmista kastike. Mittaa oliiviöljy omaan pieneen kulhoon. Sekoita joukkoon valkoviinietikka. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja sokerilla.
  6. Sekoita kypsän kvinoan joukkoon korianteri, chili, suola, öljy ja valkoviinietikka. Sekoita kunnolla. 
  7. Annostele lautasten pohjille kvinoaa lautasille. Lisää päälle marinoituja kasviksia ja oliiveja. Murustele päälle salaattivuustoa ja viimeistele annokset kastikkeella. 
  8. Tarjoa heti.