- Laita vesi kiehumaan perunoita varten.
- Kuori ja lohko perunat. Keitä ne kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi chili. Pese ja kuutioi suippopaprikat.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit, chili ja suippopaprikat. Paista käännellen muutama minuutti.
- Mittaa pannulle soijarouhe. Lisää sekaan tomaattipyree, (dijon)sinappi ja vesi. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, (savu)paprikajauheella, valkoviinietikalla ja soijakastikkeella.
- Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 8-10 minuuttia. Voit lisätä vettä tarvittaessa, jos kastike hautuu liian paksuksi.
- Valuta kypsät perunat hyvin. Voit murskata perunat esimerkiksi survimella. Sekoita perunoihin öljy ja lisää tarvittaessa suolaa. Hienonna lehtipersilja perunoiden sekaan.
- Tarjoa “jauhelihaton kastike” murskattujen perunoiden kanssa.
Vegeaaninen - Gluteeniton
Perinteinen “jauhelihaton kastike” & murskattuja perunoita (V,G)
Soijarouhe on mahtava proteiininlähde. Tällä kertaa siitä valmistetaan perinteinen ja maukas kastike. Lisäksi murskattuja perunoita, jotka viimeistellään lehtipersiljalla.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo