- Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori ja viipaloi punasipuli sekä hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele lehtikaali. Poista kova keskikohta ja suikaloi lehdet.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna paistinpannu ja kuullota sipuleita öljyssä hetki.
- Lisää lehtikaalisuikaleet ja jatka paistamista muutama minuutti sekoitellen.
- Raasta joukkoon pestyn limen kuori ja purista mehu. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
- Valuta pasta ja säästä keitinvettä 1 ½ dl. Sekoita pasta ja säästämäsi keitinvesi lehtikaalipaistoksen joukkoon. Murenna fetajuusto pastan sekaan.
- Hienonna persilja. Viimeistele pasta siemenillä ja hienonnetulla persiljalla.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo