1. Suikaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Voit myös raastaa punakaalin. Kuori ja raasta porkkanat sekaan. Mausta suolalla, mustapippurilla, sokerilla, valkoviinietikalla ja öljyllä. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
  2. Huuhtele ja suikaloi suippopaprikat.
  3. Kuutioi lohifilee.
  4. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää lohikuutiot pannulle ja paista kuutioita molemmin puolin noin 2-3 minuuttia. Mausta lohikuutiot tacomausteella.
  5. Lämmitä tortillaletut pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Levitä tortillalettujen pohjalle creme fraichea sekä salsaa. Lisää letuille marinoitua punakaalia, paprikasuikaleita sekä paistettuja kalapaloja.
  7. Viimeistele tortillat puolikkaan limen mehulla ja revi puolikas ruukku minttua tacojen päälle.
Vinkki! Leikatkaa tortillalettujen keskeltä viilto alas. Täyttäkää tacot sektoreittain ja taitelkaa yksi osa kerrallaan, niin että tortillaletuista muodostuu kolmio. Tästä tyylistä meidän instagramissa video.  :)