- Suikaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Voit myös raastaa punakaalin. Kuori ja raasta porkkanat sekaan. Mausta suolalla, mustapippurilla, sokerilla, valkoviinietikalla ja öljyllä. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
- Huuhtele ja suikaloi suippopaprikat.
- Kuutioi lohifilee.
- Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää lohikuutiot pannulle ja paista kuutioita molemmin puolin noin 2-3 minuuttia. Mausta lohikuutiot tacomausteella.
- Lämmitä tortillaletut pakkauksen ohjeen mukaan.
- Levitä tortillalettujen pohjalle creme fraichea sekä salsaa. Lisää letuille marinoitua punakaalia, paprikasuikaleita sekä paistettuja kalapaloja.
- Viimeistele tortillat puolikkaan limen mehulla ja revi puolikas ruukku minttua tacojen päälle.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo