1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  2. Huuhtele ja lohko perunat sekä porkkanat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  3. Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella, kuivatulla yrttisekoituksella ja öljyllä.
  4. Nosta kasvikset uuniin paahtumaan noin 20 minuutiksi.
  5. Kumoa jogurtti pieneen kulhoon. Hienonna puolikas ruukku minttua sekaan. Mausta curryjauheella, mustapippurilla, suolalla, sinapilla ja puolikkaan sitruunan mehulla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  6. Paloittele makkarat. Kun kasvikset ovat paahtuneet uunissa noin 20 minuuttia, niin lisää makkarat pellille. Jatka paahtamista noin 5 minuuttia.
  7. Huuhtele lehtikaalit. Poista kovat lehtiruodit ja suikaloi lehdet kulhoon. Mausta öljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
  8. Kun paistos on paahtunut uunissa 25 minuuttia, nosta pelti uunista ja lisää päällimmäiseksi lehtikaalit.
  9. Laita pelti vielä takaisin uuniin ja paahda noin 5 minuuttia, niin että lehtikaali on saanut rapeutta.
  10. Tarjoa mausteinen makkara one pot minttujogurtin kanssa.