1. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.
  2. Huuhtele lehtikaalit. Poista kova lehtiruoti ja suikaloi lehdet. Kuori ja leikkaa porkkanat tikuiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  3. Valmista maustekastike. Mittaa soijakastike, valkoviinietikka, vesi, ja sokeri pieneen astiaan. Suikaloi puolikas chili sekaan. Sekoita ja jätä maustumaan.
  4. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät nuudelit hyvin ja lisää niiden sekaan öljyä.
  5. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy kuumaksi. Lisää pannulle härkäpapusuikaleet, valkosipulit, porkkanat ja lehtikaalit. Paista sekoitellen 3-4 minuuttia.
  6. Kaada pannulle maustekastike ja anna hautua vielä hetki.
  7. Hienonna puolikas ruukku korianteria.
  8. Sekoita pannulle vielä kypsät nuudelit sekä hienonnettu korianteri. Viimeistele härkäpapu-kaaliwokki puolikkaan limen mehulla.