1. Laita vesi kiehumaan hirssiä varten. Huuhdo hirssit siivilässä hyvin ennen keittämistä.
  2. Kuori ja suikaloi punasipuli sekä paprika. Viipaloi kesäkurpitsa ja kuutioi halloumijuustot.
  3. Keitä hirssi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Hienonna korianteri ja huuhdo rucola.
  5. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle öljyä ja halloumikuutiot. Paista kuutioihin kaunis väri pintaan ja siirrä sivuun pannulta.
  6. Pyyhkäise pannu puhtaaksi ja kuumenna uudelleen. Lisää öljyä ja punasipulit, paprikat sekä kesäkurpitsat pannulle. Paista kasviksia kuumalla pannulla sekoitellen noin 3-4 minuuttia.
  7. Mausta kasvikset suolalla, paprikajauheella, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja hunajalla. Sekoita halloumit ja korianteri pannulle kasvisten joukkoon.
  8. Sekoita kypsän hirssin joukkoon oliiviöljyä ja purista sitruunan mehua.
  9. Annostele hirssiä lautasille. Nostele päälle halloumi-kasvispaistosta ja viimeistele rucolalla.