1. Laita vesi kiehumaan bulguria varten.
  2. Huuhtele ja suikaloi kevätsipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili. Kuori ja kuutioi porkkanat pieniksi kuutioiksi.
  3. Huuhtele pavut siivilässä kylmällä vedellä. Valuta hyvin.
  4. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  5. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha ja ruskista lihaa noin 4 minuuttia käännellen.
  6. Lisää jauhelihan sekaan sipulit, chili ja porkkanat. Paista hetki käännellen.
  7. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla, kanelilla ja valkoviinietikalla.
  8. Kaada tomaattimurska ja huuhdotut pavut pannulle, huuhtele tomaattimurskatölkki vedellä ja lisää myös vesi joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 8-10 minuuttia.
  9. Hienonna puolikas ruukku minttua.
  10. Mausta kypsä bulgur mintulla, öljyllä ja mustapippurilla. Raasta sekaan pestyn puolikkaan sitruunan kuori ja purista myös mehu joukkoon.
  11. Tarjoile pohjoisafrikkalainen jauhelihapata mintulla maustetun bulgurin kanssa.
Vinkki! Padan maustamiseen sopii myös (savu)paprikajauhe. Voit lisätä sitä 1-2 tl samaan aikaan muiden mausteiden kanssa.