- Laita vesi kiehumaan bulguria varten.
- Huuhtele ja suikaloi kevätsipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili. Kuori ja kuutioi porkkanat pieniksi kuutioiksi.
- Huuhtele pavut siivilässä kylmällä vedellä. Valuta hyvin.
- Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha ja ruskista lihaa noin 4 minuuttia käännellen.
- Lisää jauhelihan sekaan sipulit, chili ja porkkanat. Paista hetki käännellen.
- Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla, kanelilla ja valkoviinietikalla.
- Kaada tomaattimurska ja huuhdotut pavut pannulle, huuhtele tomaattimurskatölkki vedellä ja lisää myös vesi joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 8-10 minuuttia.
- Hienonna puolikas ruukku minttua.
- Mausta kypsä bulgur mintulla, öljyllä ja mustapippurilla. Raasta sekaan pestyn puolikkaan sitruunan kuori ja purista myös mehu joukkoon.
- Tarjoile pohjoisafrikkalainen jauhelihapata mintulla maustetun bulgurin kanssa.
Maidoton
Pohjoisafrikkalainen jauhelihapata & mintulla maustettua bulguria (M)
Tagine on pohjoisafrikkalainen mausteinen pataruoka, joka valmistetaan saviruukussa. Tässä reseptissä oikaistaan hieman ja tagine valmistetaan perinteisellä paistinpannulla. Lisäkkeeksi tarjotaan mintulla maustettua bulguria.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo