- Kuumenna uuni 200 asteeseen ja laita vesi kiehumaan polentaa varten.
- Suikaloi punasipuli ja hienonna valkosipuli. Leikkaa lehtikaaleista kova lehtiruoto pois ja suikaloi lehdet.
- Voitele iso uunivuoka tai uunipannu. Levitä vuokaan lihapyörykät, sipulit, säilötyt kirsikkatomaatit ja mausteet. Kääntele ainekset varovasti sekaisin.
- Paista uunissa ensin 15 minuuttia.
- Valmista sillä aikaa polenta. Vatkaa polentasuurimot kiehuvaan suolalla ja fondilla maustettuun veteen vähitellen. Kypsennä sekoitellen noin 7 minuuttia, kunnes seos on paksua puuroa ja suurimot kypsiä. Lisää öljy ja sekoita hyvin.
- Nosta vuoka uunista ja lisää lehtikaalit sekaan. Paista vielä noin 10 minuuttia.
- Tarjoa lihapullapelti polentan kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo