1. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja laita vesi kiehumaan polentaa varten.
  2. Suikaloi punasipuli ja hienonna valkosipuli.  Leikkaa lehtikaaleista kova lehtiruoto pois ja suikaloi lehdet.
  3. Voitele iso uunivuoka tai uunipannu. Levitä vuokaan lihapyörykät, sipulit, säilötyt kirsikkatomaatit ja mausteet. Kääntele ainekset varovasti sekaisin.
  4. Paista uunissa ensin 15 minuuttia.
  5. Valmista sillä aikaa polenta. Vatkaa polentasuurimot kiehuvaan suolalla ja fondilla maustettuun veteen vähitellen. Kypsennä sekoitellen noin 7 minuuttia, kunnes seos on paksua puuroa ja suurimot kypsiä. Lisää öljy ja sekoita hyvin.
  6. Nosta vuoka uunista ja lisää lehtikaalit sekaan. Paista vielä noin 10 minuuttia.
  7. Tarjoa lihapullapelti polentan kanssa.
Vinkki! Jos kaapissasi on fenkolinsiemeniä edellisistä toimituksista, voit maustaa lihapullapellin halutessasi niillä.