1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori palsternakat ja raasta ne raastimen karkealla terällä. Kuori ja hienonna punasipuli ja solo valkosipuli.
  3. Pese ja viipaloi puolikas pussi retiisejä. Hienonna puolikas ruukku minttua.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  5. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle siemenet ja paahda käännellen muutama minuutti. Siirrä siemenet sivuun pannulta.
  6. Kuumenna sama paistinpannu ja öljy uudelleen. Lisää palsternakkaraaste ja sipulit. Kuullota 3-4 minuuttia sekoitellen.
  7. Lisää sitten retiisit ja mausta suolalla, mustapippurilla ja curryjauheella.
  8. Lisää paistoksen joukkoon kaurakerma, pasta kattilasta keitinvettä ja raasta joukkoon pestyn puolikkaan sitruunan kuori sekä purista mehut kastikkeen joukkoon.
  9. Kuumenna ja hauduta hetken aikaa.
  10. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon.
  11. Viimeistele hienonnetulla mintulla ja paahdetuilla siemenillä.