1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
  2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi. Kuutioi kesäkurpitsa. Kuori porkkanat ja leikkaa ne tikuiksi. Valuta porsaan fileesuikaleista mahdollinen neste pois.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna iso paistinpannu tai wokki. Lisää kuumalle pannulle öljyä ja Paista possusuikaleita kuumalla pannulla noin 2-3 minuuttia. Siirrä suikaleet sen jälkeen sivuun pannulta.
  5. Kuumenna pannu uudelleen ja lisää tilkka öljyä. Lisää sitten pannulle sipulit  porkkanat ja kesäkurpitsa. Paista kasviksia sekoitellen noin 2-3 minuuttia.
  6. Sekoita possusuikaleet pannulle kasvisten joukkoon. Mausta wokki soijakastikkeella, juustokuminalla ja curryjauheella.
  7. Lisää kookosmaito wokkiin ja pyöräytä purkkiin tilkka vettä sekä lisää vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi.
  8. Purista sitten joukkoon sitruunan mehua. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai soijakastiketta.
  9. Tarjoile täyteläinen possuwokki keitetyn riisin kanssa.