1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja suikaloi punasipuli sekä hienonna kuorittu valkosipulinkynsi. Hienonna puolikas ruukku persiljaa.
  3. Huuhtele pinaatit ja kirsikkatomaatit.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle öljyä ja sipulit. Kuullota muutama minuutti sekoitellen. Lisää sitten pinaatit ja kirsikkatomaatit pannulle. Mausta suolalla, mustapippurilla, curryjauheella ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  6. Lisää fraiche kerma ja huuhtaise purkki vedellä, lisää vesi kastikkeen joukkoon. Raasta joukkoon pestyn puolikkaan sitruunan kuori sekä purista mehu.
  7. Kuumenna kastike ja tarkista maku.
  8. Valuta tonnikalat ja lisää kastikkeen joukkoon.
  9. Sekoita kastikkeen joukkoon lopuksi kypsä pasta ja hienonnettu persilja. Tarjoa heti.