- Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori ja lohko perunat sekä keitä kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele ja viipaloi paprika.
- Kuumenna korkeareunainen paistinpannu ja öljy. Lisää kuumalle pannulle sipulit, porkkanat ja paprikat. Jatka paistamista muutama minuutti.
- Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella, juustokuminalla, kuivatulla yrttisekoituksella ja valkoviinietikalla.
- Kaada kasvisten joukkoon pannulle tomaattimurska. Huuhtaise tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Hauduta pataa miedolla lämmöllä noin 8-10 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kypsiä.
- Leikkaa tofut pitkittäin puoliksi ja painele viipaleita voimakkaasti talouspaperin välissä. Kuutioi viipaleet.
- Kuumenna toinen paistinpannu ja öljy. Lisää kuumalle pannulle tofut ja paista käännellen 3-4 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää paistetut tofut gulassiin ja hauduta vielä muutama minuutti.
- Viimeistele gulassi puolikkaan sitruunan mehulla.
- Tarjoa tomaattinen vegegulassi keitettyjen perunoiden kanssa. Viimeistele annokset persiljalla.
Vegaaninen - Gluteeniton
Tomaattinen vegegulassi tofulla & keitettyjä perunoita (V,G)
Tämä ruoka on saanut inspiraatiota perinteisestä unkarilaisesta perinneruoasta gulassista. Pata valmistuu tällä kertaa tofusta ja tarjoillaan perunoiden kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo