1. Raasta kesäkurpitsa siivilään ja purista siitä ylimääräinen neste pois. Kumoa raaste kulhoon.  Raasta omena sekaan. Mausta valkoviinietikalla, öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Sekoita hyvin ja jätä maustumaan.
  2. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljy ja broileripalat. Paista broilerin paloja noin 3-5 minuuttia välillä sekoitellen. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja curryjauheella.
  3. Kumoa majoneesi kulhoon ja purista joukkoon limen mehu. Huuhtele ja viipaloi tomaatit valmiiksi. Huuhtele myös rucola odottamaan.
  4. Sekoita kypsät broileripalat majoneesin joukkoon.
  5. Kuumenna pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Halkaise pitaleivät ja täytä ne broileritäytteellä, tomaattiviipaleilla, rucolalla ja kesäkurpitsa-omenaslawlla.