- Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- Kuori ja suikaloi punasipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele kirsikkatomaatit. Huuhtele lehtikaalit, poista kova lehtiruoti ja suikaloi lehdet.
- Kuutioi chorizot.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää makkarat kuumalle pannulle ja paista sekoitellen 4 minuuttia.
- Lisää sitten pannulle sipulit, lehtikaalit ja kirsikkatomaatit. Jatka paistamista vielä hetki.
- Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, (savu)paprikajauheella, kuivatulla yrttisekoituksella, tomaattipyreellä ja valkoviinietikalla.
- Kaada ruokakerma pannulle, huuhtaise kermapurkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
- Kuumenna ja hauduta hetken aikaa.
- Tarjoile espanjalainen chorizo-lehtikaalikastike pastan ja pastajuuston kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo