1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja suikaloi punasipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele kirsikkatomaatit. Huuhtele lehtikaalit, poista kova lehtiruoti ja suikaloi lehdet.
  3. Kuutioi chorizot.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää makkarat kuumalle pannulle ja paista sekoitellen 4 minuuttia.
  6. Lisää sitten pannulle sipulit, lehtikaalit ja kirsikkatomaatit. Jatka paistamista vielä hetki.
  7. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, (savu)paprikajauheella, kuivatulla yrttisekoituksella, tomaattipyreellä ja valkoviinietikalla.
  8. Kaada ruokakerma pannulle, huuhtaise kermapurkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
  9. Kuumenna ja hauduta hetken aikaa.
  10. Tarjoile espanjalainen chorizo-lehtikaalikastike pastan ja pastajuuston kanssa.