- Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori ja raasta porkkanat.
- Halkaise purjopala pitkittäin puoliksi ja pese se huolellisesti. Leikkaa sitten purjosta ohutta puolirengasta.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta hyvin.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää öljy ja porkkanaraaste, purjo ja valkosipuli pannulle. Kuullota 2 minuuttia sekoitellen.
- Lisää sitten nyhtökaurat pannulle ja jatka paistamista hetken aikaa. Mausta suolalla, mustapippurilla, sokerilla, kuivatulla yrttisekoituksella, chilijauheella ja valkoviinietikalla.
- Lisää tomaattimurska ja kuumenna sekä jätä kastike hautumaan pastan kypsymisen ajaksi. Ohenna tarvittaessa pastan keitinvedellä.
- Valmista salaatti. Huuhtaise rucola ja kurkku. Revi rucola kulhoon. Viipaloi kurkku sekaan. Mausta tilkalla oliiviöljyä ja ripauksella mustapippuria.
- Tarkista kastikkeen maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
- Tarjoa bolognaise pastan, salaatin sekä parmesanraasteen kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo