1. Laita vesi kiehumaan kaurajyviä varten. Keitä jyvät pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi. Huuhtele ja suikaloi paprikat. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet.
  3. Kuori ja raasta pala inkivääriä sekä suikaloi puolikas chili.
  4. Kuumenna paistinpannu tai wokkipannu savuavan kuumaksi. Lisää öljy ja jauheliha pannulle. Ruskista jauhelihaa 3 minuuttia käännellen. 
  5. Mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella. Siirrä sen jälkeen jauheliha pannulta sivuun odottamaan.
  6. Kuumenna pannu ja öljyä uudelleen. Lisää pannulle kaali, paprika, sipulit, inkivääri ja chili. Paista sekoitellen noin 3 minuuttia. Voit paistaa kasvikset tarvittaessa kahdessa erässä.
  7. Mausta kasvikset soijakastikkeella, sokerilla ja puolikkaan sitruunan mehulla.
  8. Sekoita joukkoon paistettu jauheliha.
  9. Lisää kypsien jyvien joukkoon öljy ja ripaus suolaa.
  10. Hienonna puolikas ruukku minttua ja viimeistele wokki sillä.
  11. Tarjoa jauheliha-kasviswokki jyvien ja suolapähkinöiden kanssa.
Vinkki! Kaalin voi myös raastaa raastimen siivutin-terällä.