1. Hienonna sipulit. Viipaloi makkarat. Leikkaa kaalista kova tyvi pois ja suikaloi kaali.
  2. Valuta aurinkokuivatut tomaatit. Ota tomaattien öljyä talteen 2 rkl. Suikaloi tomaatit.
  3. Kuumenna pannu ja ruskista makkarapalat tomaattien öljyssä. Lisää pannulle sipulit ja jatka paistamista hetki.
  4. Lisää pannulle tomaattipyre, kaali, tomaatit ja mausteet. Paista sekoittaen muutama minuutti. Lisää sitten vesi ja valutetut linssit.
  5. Hauduta kannen alla vielä noin 5 minuuttia, kunnes kaali on pehmentynyt. Leikkaa kurkku tikuiksi.
  6. Tarjoa makkarapannu ranskankerman ja kurkkutikkujen kanssa.
Vinkki! Mausta halutessasi makkarapannu ripauksella chiliä tai savupaprikaa.