1. Kuori ja lohko perunat sekä porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi. Suikaloi chili, kuori ja raasta kuorittu inkivääri.
  2. Kuumenna iso kattila. Lisää kattilaan tilkka öljyä ja perunat, porkkanat, sipulit, inkivääri sekä chili. Kuullota kasviksia 2 minuuttia sekoitellen.
  3. Lisää sitten tomaattipyree ja vettä niin, että kasvikset peittyvät. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kalafondilla. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 15 minuuttia.
  4. Puolita sillä aikaa kirsikkatomaatit ja hienonna tilli. Kuutioi myös kirjolohifilee.
  5. Kun perunat alkavat olla kypsiä niin lisää keittoon kookosmaito. Kuumenna kiehuvaksi.
  6. Lisää sitten kirsikkatomaatit, kirjolohikuutiot, tilli ja purista sitruunan mehu. Sammuta liesi ja anna hautua kannen alla noin 3-4 minuuttia.
  7. Tarkista maku ja tarjoa heti.