- Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Paloittele kaurapalat ja kuutioi kesäkurpitsa. Kuori ja raasta porkkanat sekä suikaloi kevätsipulit. Hienonna myös puolikas ruukku persiljaa.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljyä ja kaurapalakuutiot. Paista paloihin kaunis väri pintaan ja siirrä sivuun pannulta odottamaan.
- Kuumenna pannu uudelleen ja lisää öljyä. Freesaa valkosipulia ja kesäkurpitsaa noin 2-3 minuuttia. Lisää sitten porkkanaraaste ja jatka paistamista hetken aikaa.
- Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, chilijauheella sekä kuivatulla yrttisekoituksella.
- Sekoita säilötyt kirsikkatomaatit ja kaurapalat pannulle. Kuumenna ja lisää joukkoon hienonnettu persilja ja kevätsipulit. Purista sekaan puolikkaan sitruunan mehu ja tarkista maku.
- Valuta pasta ja tarjoa mausteisen kaurapala-kastikkeen kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo