1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Paloittele kaurapalat ja kuutioi kesäkurpitsa. Kuori ja raasta porkkanat sekä suikaloi kevätsipulit. Hienonna myös puolikas ruukku persiljaa.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljyä ja kaurapalakuutiot. Paista paloihin kaunis väri pintaan ja siirrä sivuun pannulta odottamaan.
  4. Kuumenna pannu uudelleen ja lisää öljyä. Freesaa valkosipulia ja kesäkurpitsaa noin 2-3 minuuttia. Lisää sitten porkkanaraaste ja jatka paistamista hetken aikaa.
  5. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, chilijauheella sekä kuivatulla yrttisekoituksella.
  6. Sekoita säilötyt kirsikkatomaatit ja kaurapalat pannulle. Kuumenna ja lisää joukkoon hienonnettu persilja ja kevätsipulit. Purista sekaan puolikkaan sitruunan mehu ja tarkista maku.
  7. Valuta pasta ja tarjoa mausteisen kaurapala-kastikkeen kanssa.