1. Kuori perunat ja porkkanat ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kokoisiksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili.
  2. Laita vesi kiehumaan kvinoaa varten ja valuta kikherneet.
  3. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle perunat ja porkkanat. Paista muutama minuutti.
  4. Lisää sen jälkeen pannulle valkosipuli ja chili. Paista muutama minuutti ja lisää tomaattipyree.
  5. Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla ja  juustokuminalla.
  6. Lisää sitten pannulle kookosmaito ja kikherneet. Huuhtaise kookosmaitotölkki vedellä ja pyöräytä vesi pannulle mukaan.
  7. Sekoita ja hauduta kannen alla noin 12-15 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.
  8. Huuhtele kvinoa siivilässä kylmällä vedellä.
  9. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
  10. Viimeistele curry puolikkaan sitruunan mehulla.
  11. Tarjoa mausteinen kikhernecurry keitetyn kvinoan kanssa.