1. Laita vesi kiehumaan ateriajyviä varten.
  2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi perunat ja paprika. Kuori ja raasta inkivääri sekä suikaloi chili.
  3. Kuumenna korkeareunainen kattila. Lisää tilkka öljyä ja perunat, sipulit, inkivääri, chili sekä paprikat kattilaan. Kuullota kasviksia hetken aikaa sekoitellen.
  4. Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, curryjauhe ja ripauksella sokeria. Lisää sitten joukkoon vesi ja kasvisfondi. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 12-15 minuuttia kunnes perunat ovat kypsiä.
  5. Sillä aikaa keitä ateriajyvät pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta kikherneet.
  6. Kun perunat alkavat olla kypsiä niin lisää curryn joukkoon kookosmaito ja kikherneet. Kuumenna kiehuvaksi ja purista joukkoon sitruunan mehu sekä tarkista maku.
  7. Tarjoa kikherne-perunacurry ateriajyvien kanssa.
Vinkki! Curryn maustamiseen sopii myös juustokumina.