1. Kuori ja lohko perunat sekä porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi. Kuori ja raasta inkivääri.
  2. Kuumenna iso kattila. Lisää kattilaan tilkka öljyä ja perunat, porkkanat, sipulit ja inkivääri. Kuullota kasviksia 2 minuuttia sekoitellen.
  3. Lisää kattilaan sitten tomaattipyree ja vesi.  Mausta suolalla, mustapippurilla, chilijauheella ja kalafondilla. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 15 minuuttia.
  4. Keiton kiehuessa puolita kirsikkatomaatit. Kuutioi myös kirjolohifilee.
  5. Kun perunat alkavat olla kypsiä, niin lisää keittoon kookosmaito. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi.
  6. Lisää keittoon kirsikkatomaatit, kirjolohikuutiot ja purista sekaan sitruunan mehua. Sammuta levy ja anna hautua kannen alla noin 3-4 minuuttia.
  7. Hienonna puolikas ruukku korianteria ja viimeistele keitto sillä.