1. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi. Suikaloi paprika, kuutioi kesäkurpitsa, kuori ja raasta inkivääri sekä suikaloi chili ohuiksi renkaiksi.
  2. Kuutioi kala ja laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.
  3. Kuumenna iso paistinpannu kuumaksi. Laita pannulle tilkka öljyä ja kuullota sipuleita hetken aikaa. Lisää sitten kesäkurpitsat, paprika, inkivääri ja chili. Jatka paistamista sekoitellen muutama minuuttia. Mausta suolalla, mustapippurilla, sokerilla ja curryjauheella.
  4. Kaada pannulle kookosmaito ja huuhtaise tölkki tilkalla vettä sekä kaada mukaan. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia.
  5. Keitä sillä aikaa nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät nuudelit ja pyöräytä joukkoon tilkka öljyä.
  6. Lisää kalapalat curryn joukkoon ja jatka keittämistä vielä noin 4 minuuttia. Purista joukkoon sitruunan mehu ja tarkista maku.
  7. Tarjoa lohi-kasviscurry riisinuudeleiden kanssa.