1. Kuori perunat ja lohko ne. Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja kevätsipuli sekä chiliä maun mukaan. Hienonna myös korianteri.
  2. Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota perunoita, valkosipulia, paprikaa ja chiliä. Lisää tomaattipyree ja jatka kuulottamista vielä hetki.
  3. Lisää vesi ja suola. Keitä noin 15 minuuttia kannen alla tai kunnes perunat ovat kypsiä.
  4. Keiton kiehuessa kuutioi tofu ja paista rapeaksi tilkassa öljyä.
  5. Lisää keittoon pinaatti, kevätsipuli, kaurakerma, tofukuutiot ja purista vielä limestä mehu. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa ja ripaus sokeria tasapainottamaan makua.
  6. Viimeistele keitto korianterilla.
Vinkki! Jos sinulla kaffirlimelehtiä kaapissasi, voit lisätä niitä 2 kpl samaan aikaan veden kanssa keittoon.