- Kuori ja lohko porkkanat sekä sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Raasta kuorittu inkivääri ja hienonna puolikas ruukku persiljaa.
- Kuumenna korkeareunainen kattila. Lisää öljy, porkkanat, sipulit ja inkivääri kattilaan. Kuullota keskilämmöllä muutama minuutti sekoitellen.
- Mausta suolalla, mustapippurilla, kasvisfondilla, curry- ja chilijauheella.
- Lisää kattilaan vesi ja valkoviinietikka. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 15-20 minuuttia kunnes porkkanat ovat täysin kypsiä.
- Valuta kikherneet hyvin ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.
- Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle tilkka öljyä sekä kikherneet. Paista kikherneitä sekoitellen noin 5-8 minuuttia. Mausta suolalla, (savu)paprikajauheella ja juustokuminalla.
- Kun porkkanat ovat kypsiä, niin lisää keittoon kookosmaito.
- Kuumenna ja soseuta keitto. Viimeistele keitto puolikkaan sitruunan mehulla ja hienonnetulla persiljalla. Tarkista maku.
- Tarjoa keitto paistettujen kikherneiden sekä ruisnappien kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo