1. Kuori ja lohko porkkanat sekä sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Raasta kuorittu inkivääri ja hienonna puolikas ruukku persiljaa.
  2. Kuumenna korkeareunainen kattila. Lisää öljy, porkkanat, sipulit ja inkivääri kattilaan. Kuullota keskilämmöllä muutama minuutti sekoitellen.
  3. Mausta suolalla, mustapippurilla, kasvisfondilla, curry- ja chilijauheella.
  4. Lisää kattilaan vesi ja valkoviinietikka. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 15-20 minuuttia kunnes porkkanat ovat täysin kypsiä.
  5. Valuta kikherneet hyvin ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.
  6. Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle tilkka öljyä sekä kikherneet. Paista kikherneitä sekoitellen noin 5-8 minuuttia. Mausta suolalla, (savu)paprikajauheella ja juustokuminalla.
  7. Kun porkkanat ovat kypsiä, niin lisää keittoon kookosmaito.
  8. Kuumenna ja soseuta keitto. Viimeistele keitto puolikkaan sitruunan mehulla ja hienonnetulla persiljalla. Tarkista maku.
  9. Tarjoa keitto paistettujen kikherneiden sekä ruisnappien kanssa.