1. Kuori ja lohko perunat. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.
  2. Huuhtele ja suikaloi paprikat. Kuori ja raasta pala inkivääriä.
  3. Kuumenna kattila ja öljy. Lisää kattilaan perunat, sipulit, paprikat ja inkivääri. Kuullota muutama minuutti sekoitellen. Lisää tomaattipyree ja jatka kuulottamista vielä hetki.
  4. Lisää sitten kattilaan vesi, kasvisfondi, kuivattu yrttisekoitus, suola, curryjauhe ja chilijauhe. Keitä noin 15-20 minuuttia kannen alla, tai kunnes perunat ovat kypsiä.
  5. Painele tofu voimakkaasti talouspaperin välissä kuivaksi sekä kuutioi se.
  6. Kuumenna paistinpannu ja öljy.
  7. Paista tofukuutioita paistinpannulla noin 3-5 minuuttia käännellen ja mausta ripauksella suolaa.
  8. Lisää keittoon kookosmaito sekä tofukuutiot. Huuhtele kookosmaitopurkki vedellä ja lisää myös vesi kattilaan.
  9. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa.
  10. Kuumenna keitto kiehuvaksi ja purista sekaan puolikkaan sitruunan mehua sekä lisää keittoon lopuksi lehtipersilja.