1. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.
  2. Huuhtele ja suikaloi kesäsipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  3. Huuhtele lehtikaali ja poista kova lehtiruoti sekä suikaloi lehdet.
  4. Pese sienet tarvittaessa ja viipaloi ne. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa valmiiksi.
  5. Painele tofua voimakkaasti talouspaperin välissä ja kuutioi se.
  6. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät nuudelit hyvin ja sekoita niihin tilkka öljyä.
  7. Valmista sitten maustekastike. Hienonna puolikas chili kulhoon. Purista sekaan puolikkaan limen mehut ja mausta soijakastikkeella, valkoviinietikalla ja sokerilla. 
  8. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle tofukuutiot. Paista tofuja noin 4-5 minuuttia sekoitellen. Siirrä tofut pannulta sivuun odottamaan.
  9. Kuumenna pannu uudelleen ja lisää öljyä.
  10. Lisää herkkusienet pannulle. Paista sekoitellen muutama minuutti.
  11. Lisää sipulit ja lehtikaalit pannulle. Jatka paistamista hetken aikaa sekoitellen.
  12. Sekoita kypsät nuudelit sekä tofut pannulle kasvisten sekaan ja kaada maustekastike wokin joukkoon.
  13. Viimeistele wokki hienonnetulla lehtipersiljalla.
  14. Tarkista maku ja tarjoa heti.
Vinkki! Wokkiin sopivat mainiosti seesaminsiemenet tai pähkinät! Kastikkeeseen voi lisätä 1 rkl seesamiöljyä, jos kaapistasi sattuu sitä löytymään!