- Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi. Huuhtele ja suikaloi paprika sekä puolikas chili. Huuhtele ja valuta kikherneet sekä pinaatit.
- Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit, paprikat ja chili. Kuullota kasviksia muutama minuutti sekoitellen.
- Lisää joukkoon valutetut kikherneet ja pinaatit.
- Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, juustokuminalla ja curryjauheella.
- Kaada pannulle kaurakerma, huuhtaise purkki vedellä ja lisää vesi myös pannulle. Kuumenna seos kiehuvaksi.
- Paina lusikalla seokseen yksi kolo kerrallaan ja riko koloihin kananmunat.
- Jatka shaksukan hauduttamista kannen tai folion alla miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes kananmunat ovat hyytyneet.
- Viimeistele mausteinen vihreä shakshuka basilikan lehdillä.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo