1. Valmista teriyakikastike. Kuori ja raasta pala inkivääriä sekä valkosipulinkynnet kulhoon. Suikaloi puolikas chili sekaan. Mittaa joukkoon soijakastike, sokeri ja valkoviinietikka. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa.
  2. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten. Keitä ne pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät nuudelit hyvin ja lisää niihin tilkka öljyä.
  3. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi tikuiksi. Pese ja viipaloi kesäkurpitsa.
  4. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha ja paista käännellen noin 3-4 minuuttia. Ota jauheliha sivuun pannulta.
  5. Kuumenna pannu uudelleen ja lisää tilkka öljyä, porkkanat ja kesäkurpitsat pannulle. Paista kasviksia sekoitellen muutama minuutti.
  6. Lisää jauheliha, teriyakikastike ja kypsät nuudelit pannulle. 
  7. Sekoita ainekset huolellisesti keskenään ja purista lopuksi joukkoon puolikkaan sitruunan mehua.
  8. Viimeistele annokset lehtipersiljalla.