1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Kuori ja viipaloi perunat mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi voideltuun uunivuokaan.
  2. Kuori ja suikaloi sipuli. Leikkaa puolikas sitruuna viipaleiksi.
  3. Mausta vuoassa olevat kasvikset sinapilla, suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla. Sekoita mausteet. Kaada vuokaan ruokakerma, huuhtele kermapurkki vedellä ja lisää myös vesi vuokaan. Nosta uuniin ja paista noin 35 minuuttia.
  4. Mausta kirjolohifilee suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa kirjolohi annospaloiksi ruokailija määrän mukaan.
  5. Suikaloi kaali kulhoon ja raasta joukkoon kuoritut porkkanat. Mausta valkoviinietikalla, suolalla, sokerilla ja öljyllä. Jätä maustumaan.
  6. Kun perunat alkavat olla kypsiä nosta kalapalat perunoiden päälle. Lisää päälle  sitruunaviipaleet.
  7. Kypsennä paistosta uunissa vielä noin 15 minuuttia tai kunnes kala on sopivan kypsää.
  8. Tarjoa kala-perunapaistos marinoidun kaali-porkkanaraasteen kanssa.