1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele kirsikkatomaatit.
  3. Halkaise avokadot ja poista kivet varovasti veitsen avulla. Koverra hedelmälihat lusikalla leikkuulaudalle ja kuutioi pienemmäksi.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta kypsä pasta hyvin, mutta säästä keitinvettä n. 1 dl.
  5. Hienonna puolikas ruukku minttua odottamaan.
  6. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerin suikaleet. Paista noin 4 minuuttia.
  7. Lisää pannulle sipulit ja kirsikkatomaatit. Jatka paistamista muutama minuutti.
  8. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, valkoviinietikalla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  9. Sekoita pannulle pasta, pastan keitinvesi ja avokadot.
  10. Viimeistele pasta mintulla.
  11. Tarjoile herkullinen avokado-kanapasta pastajuuston kanssa.
Vinkki! Avokadon voi muussata öljyn kanssa sauvasekoittimella ja lisätä pastan sekaan niin.