- Huuhtele ja suikaloi kesäsipuli. Kuori ja hienonna puolikas solo valkosipuli.
- Pese ja suikaloi paprikat ja valuta kikherneet. Hienonna puolikas chili.
- Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle kesäsipulin valkoinen osa, valkosipulit, paprikasuikaleet ja chili. Kuullota kasviksia muutama minuutti sekoitellen.
- Lisää joukkoon tomaattipyree ja kikherneet.
- Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella, kuivatulla yrttisekoituksella ja juustokuminalla.
- Kaada pannulle tomaattimurska ja vesi. Kuumenna seos kiehuvaksi.
- Paina lusikalla seokseen yksi kolo kerrallaan ja riko koloihin kananmuna.
- Jatka shaksukan hauduttamista kannen tai folion alla miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes kananmunat ovat hyytyneet.
- Viimeistele kesäsipulin suikaloidulla varsilla ja tarjoile lämpimänä.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo