- Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipulinkynnet.
- Pese ja leikkaa kesäkurpitsa kuutioiksi. Kuori ja raasta porkkanat.
- Kuumenna korkeareunainen kattila ja öljy. Lisää jauheliha kattilaan ja ruskista sitä käännellen noin 3-4 minuuttia.
- Lisää sitten kattilaan sipulit, kesäkurpitsat ja porkkanaraaste.
- Jatka paistamista hetken aikaa ja mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, valkoviinietikalla sekä tomaattipyreellä. Paista vielä hetki.
- Lisää sen jälkeen kattilaan pasta, tomaattimurska ja vesi.
- Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta keskilämmöllä noin 10-12 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
- Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa.
- Annostele lautasille jauhelihapastaa ja viimeistele annokset lehtipersiljalla sekä pastajuustolla.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo