1. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja laita pastavesi kiehumaan.
  2. Huuhtele kukkakaali ja leikkaa kukinnoiksi, suikaloi myös kukkakaalin varsi. Levitä kukkakaalit uunipellille leivinpaperin päälle. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oliiviöljyllä. Paahda kukkakaaleja uunissa noin 12 minuuttia. Lisää sitten auringonkukansiemenet kukkakaalien joukkoon ja jatka paahtamista vielä 3 minuuttia. 
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna paistinpannu keskilämmölle. Lisää oliiviöljy ja valkosipulinkynnet pannulle. Kuullota valkosipuleita matalalla lämmöllä sekoitellen 2 minuuttia.
  5. Lisää pannulle 1 dl pastan keitinvettä, sitruunanmehu, påmackan levite ja mausta ripauksella suolaa sekä mustapippuria.
  6. Sekoita pannulle kypsä valutettu pasta ja kukkakaalit. Tarkista maku ja tarjoa heti.