1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Huuhtele ja valuta linssit hyvin.
  2. Kuori ja lohko punasipuli leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Pese ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi uunipellille. Huuhtele ja viipaloi paprikat porkkanoiden sekaan.
  3. Levittele myös linssit pellille ja mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla, mustapippurilla sekä (savu)paprikajauheella.
  4. Nosta kasvikset uuniin paahtumaan noin 10-15 minuutiksi.
  5. Huuhtele ja viipaloi kurkku kulhoon sekä hienonna joukkoon puolikas ruukku korianteria. Mausta kurkku öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja valkoviinietikalla. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
  6. Kumoa jogurtti kulhoon ja murustele joukkoon fetajuusto. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  7. Huuhtele lehtikaalit, poista kovat lehtiruodit ja suikaloi lehdet kulhoon. Lorauta joukkoon öljy ja mausta suolalla.
  8. Kun kasvikset ovat paahtuneet noin 10 minuuttia, niin lisää lehtikaalit pellille ja jatka paahtamista vielä 5 minuuttia.
  9. Nosta valmista kasvispaistosta lautasille, lisää päälle marinoituja kurkkuja, feta-jogurttia ja viimeistele puolikkaan sitruunan mehulla.